Sæson 2019

Udgivet d. 16. december 2019

2019 blev en sæson med 5 biler til start, rigtig mange pokaler og en fantastisk holdånd. Første løb var der 45 tilmeldte biler!!

Nedenfor ses et udpluk af videoer og billeder taget gennem hele sæsonen.

 

 

Sæson 2018

Udgivet d. 16. december 2019

Highlights fra Sæson 2018

Sæson 2018 blev sæsonen, hvor vi havde tre biler til start. Højdepunkter har der været mange af og nedenfor er et lille udpluk.

Mirza fik sin 3 plads i DM efter tæt race. Afgørelsen blev trukket helt hen til sidste heat. 

 

 

Nedenfor er en video med highlights fra runde 6 på Padborg Park der bød på Night race. Nyd et par spændende minutter:

Sæson 2017

Udgivet d. 30. december 2017

Sæson 2017 afrunding.

For Torben blev sæsonen asluttet bræt i Aarhus. På videoen nedenfor og du vil se hvorfor.

Torben: “Her slutter 2017 for mig. Efter 2 dage på Bispebjerg stod det klart at jeg var sluppet med 2 brækkede ribben, en del knubs og en totalskadet bil. Da jeg sent mandag aften kom hjem fra sygehuset var teamets fantastiske mekanikerne i gang med at bygge en ny bil.”

I november kunne vi præsentere en ny kører i Teamet. Frederik Schrøder 21 år og fra Aalborg. Frederik får hans andet år i Legend Car klassen, hvor han skal lære mere og udvikle sit talent. Frederik er en dygtig racerkører og dyrker det også på nettet, hvor han har vundet flere løb både i danske og udenlandske løb. Hele teamet ser frem til samarbejdet.

Vi vil jeg gerne sige tak til alle i og omkring TMS Racing og Ønske jer et rigtigt godt og lykkebringende Nytår. ????
2017 har skabt glæde, sorg, bekymring, kammeratskab, begejstring, gode ture og masser af godt race på de danske baner. I forbindelse med Torbens uheld i København vil Torben gerne med hjerter sige TAK til alle dem som gjorde en forskel ved at ringe, skrive, komme forbi eller hjælpe da det var allersværest. ❤️
Vi er igang med at bygge 3 biler, som skal på banen første gang d. 21 Marts. Vi ser frem mod en super sæson med Mirza, Frederik og Torben som kører. En stor tak til sponsorer og venner af teamet og til vores dygtige mekanikere, som virkelig løfter vores sammenhold og teknisk niveau.
Herunder er et udpluk af vore biler hvor vi står lige nu.

GODT NYTÅR.

Copenhagen Grand Prix

Udgivet d. 24. august 2017

Efter at have kørt en flot 2. plads hjem på 1. dagen sluttede Torben Sørensen desværre løbsweekenden i et voldsomt crash mod beton afskærmningen i Københavns gader.
Bilen kommer ikke ud at køre igen, og Torben har for 2. sæson i træk måttet trække sig for resten af sæsonen.

Følg med bag rattet gennem Københavns gader:

 

Artikel

Stillingen i OK Mobil Legends Cup

 

 

 

 

 

TMS Racing deltager i 2017 med 2 biler

Udgivet d. 24. juni 2017

Efter en skuffende sæson 2016, hvor det for Torben Sørensen var slut næsten før det begyndte, har TMS Racing valgt at satse fuldt ud i denne sæson, og teamet deltager i 2017 med 2 biler.

Torben Sørensen, som nu igen kører med om DM blandt de unge efter flere år som oldboys kører.

Herudover har Mirza Ahmetagic sat sig i sædet for TMS Racing i bil nr. 133.

 

Sæson 2016

Udgivet d. 1. oktober 2016

Sæson 2016 blev en kort tur. TMS Racing måtte efter første afdeling opgive drømmen om DM i oldboys klassen.
Efter top resultater på Padborg Park lignede det ellers en overkommelig opgave for det ambitiøse team. Med 94 point ud af 100 mulige, et solidt forspring og masser af overskud tog teamet hjem med en god fornemmelse.
Torben Sørensen havde dog klaget over smerter i hånden under søndagens sidste 2 heat og måtte på banen også holde lidt igen i flere situationer.

Torben Sørensen fortæller selv om episoden i første heat: ” Efter 4. hurtigste tid under tidtagningen skulle vi starte nr. 17 i første heat. Efter en god start var jeg på vej op gennem feltet og lå lige bag ved Tommy Laugesen. En foran kørende misser et gear, og jeg rammer Tommy, men ikke specielt hårdt. Derfor troede jeg bare, at mit håndled var forstuvet, og vi valgte at køre de sidste 2 heat om søndagen. Jeg må dog indrømme, at det ikke var den store fornøjelse at køre, og en lang Safety Car periode havde ikke gjort mig noget”.

Mandagens undersøgelse på Herning Sygehus viste at venstre hånd var brækket 2 steder, og det betød 12 uger i gips og hermed ingen mulighed for at nå DM titlen.
TS i behandling d. 1 Maj kl 10.04

Sæsonafslutning 2015

Udgivet d. 15. oktober 2015

DSC_4680
Sæson 2015 blev sæsonen hvor TMS Racing ganske tilfredsstillende sluttede som nr. 2 i vores klasse. Den vindende kører blev mit i sæsonen taget for at køre med en ulovlig motor. Normalt giver det 4 måneders karantæne, men Kenneth Jensen slap for yderligere straf og det er os helt uforståeligt. Vi har hele sæsonen været lige efter Kenneth og har alle løb kunne holde de andre kører forvist til pladsen efter os.
I 6. afdeling fik vi ødelagt løbet ved en påkørsel i første heat og det var afgørende for mesterskabet, da vi denne dag skulle køre alt på en presset tidsplan. Med en bil der knap var skruet sammen og med en tvivlsom opsætning gennemførte vi de 3 heat, men fik ikke de point vi skulle. Mekanikerne var på overarbejde og gjorde et stort stykke arbejde, men der var bare ikke tid nok.

Vores sæson som helhed er godkendt. Vi har overholdt den plan vi lagde fra start og har været stabile igennem hele sæsonen. Der har ikke været de store kørefejl eller mekanikerfejl og vi er blevet hurtigere igennem hele sæsonen og lært rigtig meget omkring bilen og dens opsætning.
Jeg vil gerne takke alle der har været på besøg i teltet igennem sæsonen og jeg håber vi ses igen næste sæson, hvor mesterskabet skal i hus.
Tak til alle sponsorer der har gjort det muligt.
Tak til alle mekanikere og hjælpere gennem hele sæsonen. Uden jeres kammeratskab og høje humør i med og modgang havde vi ikke nået så langt.

Det store Grand Prix Danmark på Jyllandsringen august 2015

Udgivet d. 2. september 2015

Pokalhøsten forsætter og det er efter en effektiv Grand Prix weekend igen blevet til fire pokaler i OK Mobil1 Legend Car Cuppen. Weekenden er gået uden uheld, hvilket i første heat resulterede i en 3. plads i det generelle klassement og en 1. plads i old boys klassen. Henrik Vejen, som på nuværende tidspunkt ligger nr. 1 i old boys klassen blev nr. 4 i old boys klassen, hvilket betyder en god indhentning i det regnskab. I det hele taget var det en god weekend for TMS Racing, hvad old boys klassen angår. I de tre heat sluttede Torben højere placeret end Henrik Vejen. Det har bragt Torben 11 point tættere på Henrik Vejen, som nu kun fører med 5 point.

Midtvejsstatus 2015

Udgivet d. 24. august 2015

TMS Racing har indtil videre haft en rigtig god sæson. Det er blevet til flere pokaler og senest på Sturup Raceway i Sverige blev det til ikke mindre end fire pokaler. Vi føler vi har fundet farten i bilen og rammer vi den rigtige opsætning til forholdene kan TMS Racing ligge med helt fremme, hvor det er er rigtig sjovt. Senest på Sturup vidste det sig, hvor afgørende opsætningen er da vi i træningen havde god fart i bilen, men tog fejl af vejret til tidtagning og endte på en 20. plads. Vi lærte af vores fejl og ændrede tilbage og havde det ikke været for safety car og en ekstra omgang end normalt var Torbens førring på flere sekunder ikke blevet byttet til en anden plads. Det gav dog en pokal alligevel og weekenden bød på flere pokaler, godt ræs, ingen uheld og godt stemning.
Her er lidt billeder fra Sturup løbet. Om lidt gælder det Jyllandsringen hvorefter de sidste to løb er på Padborg Park.

 

Grand Prix Danmark på Jyllandsringen 30.-31. august

Udgivet d. 2. september 2014

Weekenden blev en weekend ud over det sædvanlige. TMS Racing havde inviteret gæster både lørdag og søndag samtidig med at vi havde begge biler ude og køre og det gav liv i teltet. Resultaterne var også rigtig gode og vi har i den grad fået fart i bilen, især i vådt føre. Weekenden var dog ikke uden uheld, hvilket betød et skidt resultat for begge biler i heat 3. Vores udlejningsbil blev kørt af Claus Grønning der tidligere har kørt 24 timers løb på Nürburgring og syver race på Jyllandsringen.

Resultaterne for hver bil blev således:
Torben M. Sørensen:
Tidtagning: 3. hurtigste tid. Den bedste tidtagning denne sæson for TMS Racing.
Heat 1: Start som nr. 18, to udskridninger og efter flot kørsel en slutplacering som nr. 11
Heat 2: Start som nr. 4, En uventet tør bane gav en fin slutplacering som nr. 10
Heat 3: Start som nr. 6, En hård start, hvor Torben blev skubbet rundt i første sving og kom ud af svinget på en 13. plads. Torben måtte udgå 2 omgange senere med en teknisk defekt.

Claus Grønning:
Tidtagning: 8. hurtigste tid.
Heat 1: Start som nr. 13, gennemførte desværre ikke løbet da Claus måtte lave en undvigemanøvre der sendte ham i sandet sammen med forankørende der var skyld i uheldet.
Heat 2: Start som nr. 18, kørte i mål som nr. 15, men blev desværre diskvalificeret pga undervægt. Claus manglede 15 kg for at veje de 620 kg.
Heat 3: Start som nr. 24, bremsesvigt betød dog Claus måtte i pit med det samme og kom ud igen som den sidste, 3 omgange efter feltet. Claus gennemførte løbet og sluttede på en 24. plads.

Trods modgangen i sidste heat var humøret højt hele weekenden. Thomas og Tomas var to nye mekaniker på teamet og sammen med Chris bidrog de rigtig godt til et ubekymret ræs, mens kokken Torben F. diskede op med sandwich og god hjemmelavet suppe til alle gæster.

Er du interesseret i at prøve en weekend med TMS Racing kan du leje en Legend Car med mekaniker, telt og mad. Kontakt Torben Sørensen for at høre mere.