Ring Djursland 16.-17. august 2014

Ring Djursland leverede endnu en god weekend for OK Legend Car Cuppen og TMS racing. Resultaterne afspejlede dog ikke den gode kørsel, masser af overhalinger og masser af fart, men når man ikke selv afgør resultatet kan vi glæde os over at det trods alt var en fejlfri weekend. Lørdagen bød på solskin og en tør bane, hvilket klart er at foretrække på den nye asfalt der er lagt hen over sommeren.
Lørdag blev træning og tidtagning kørt hvilket gav 4. bedste tid under træning og 7. bedste tid til tidtagning. Det gav en startplacering som nr. 14 til første heat der først skulle køres søndag.
Søndag dryppede det lidt fra morgenen af så bilen blev stillet om til regnvejr. Desværre startede heatet med en tyvstart, hvilket resulterede i en strafbane der sendte Torben ned på en 20. plads. Få omgange efter med flot kørsel var Torben dog tilbage på 14. pladsen. Et uheld ned af langsiden betød at der blev vinket med gult flag. Pga. regnvejret vat flaget svært at se og Torben bliver overhalet i flagzonen, hvilket dommerne ikke ser. Torben og den overhalene kommunikerer med hænderne at de bytter plads igen, og denne gang ser dommerne at Torben laver en overhaling, stadig i gul flagzone. Det resulterer i en fejlbedømmelse og Torben bliver straffet med en 20. sekunders “Stop and go”. 1. heat slutter dermed, at Torben kører i mål som nr. 23 ud af 24. Selvom dommerne efterfølgende indrømmer deres fejl er der ikke noget at gøre ved dommen.
2. Heat starter Torben igen som 14’er, men bliver uheldigvis ramt i første sving så han pænt må vente med at køre videre til alle har passeret. Torben kører dog 9. hurtigste tid og kører sig fra en 27. plads op til en 18. plads.
3. Heat blev desværre aflyst pga. regn. Den nye asfalt på banen er som en skøjtebane.
TMS Racing er ved godt mod og ser meget frem til det store grand prix på Jyllandsringen d. 30.-31. august!