Sæsonafslutning 2014

Sæson 2014 er slut og det har været en rigtig god og lærerig sæson for TMS racing. Resultaterne er forbedret fra 2013 og vi glæder os rigtig meget til endnu bedre resultater i 2015! Det er lykkedes os at have udlejningsbilen med til ræs 2 af de 3 sidste weekender. Det har været super fedt med samarbejdet med de to kører og mere liv i teltet. Vi håber selvfølgelig på flere weekender i 2015, hvor begge biler er på banen.
TMS Racing vil gerne sige tak for hjælpen til alle de frivillige mekanikere og frivillige hjælpere. Jeres hjælp er uundværlig og det er fedt at have den opbagning weekend efter weekend.
Sponsorerne skal også have en stor tak. Vi er altid glade for jeres støtte og jeres besøg i teltet.
Alle i andre der også har besøgt os i TMS Racing teltet skal også have en tak for opbakningen og stemningen i har været med til at skabe.

Alt i alt er vi meget tilfredse med sæson 2014. Vi har været ramt af uheld, men alligevel ikke større end at det har givet os blod på tanden og vi glæder os sindsyg meget til sæson 2015. Vi håber selvfølgelig på at vi alle skal ses igen i 2015 og så håber vi på at 2015 byder på flere podiepladser og rigtig godt ræs.

Vi ses i teltet!
-TMS Racing
Lyset slukkes i racing teltet